امور پژوهشی

نقشه سایت

کارگاه آموزشی سواد اطلاعاتی برگزار گردید

به نام خدا

کارگاه آموزشی تحت عنوان سواد اطلاعاتی  در تاریخ ۹۶/۹/۲۵، ساعت ۹ صبح  با تدریس آقای سدادی از مرکز اسناد، مدارک علمی و کتابخانه دانشگاه گیلان در سالن آمفی تئاتر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه گیلان برگزار گردید.

این کارگاه آموزشی به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، به منظور تقویتسواد اطلاعاتی و مهارت های اطلاع یابی دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی برگزار شد. هدف از این کارگاه آموزشی، آشنایی هرچه بیشتر با امکانات و منابع اطلاعات کتابخانه های دانشگاه است.

کاربران شرکت کننده در این کارگاه با شیوه های نوین جستجوی مؤثر در پایگاه های اطلاعاتی استنادی از جمله  scopus  و ISI Web Of Knowledge و MathScinet و پایگاههای اطلاعات سامانه Megapaper و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری Ricest و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC آشنا شدند.

این کارگاه با حضور بسیاری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد و به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره، ارائه گردید.