امور پژوهشی

نقشه سایت

سومین همایش علمی – دانشجویی تازه های علوم ورزشی به زبان انگلیسی۲۷ آذر ۱۳۹۶برگزار شد.

به نام خدا

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، سومین همایش علمی – دانشجویی تازه های علوم ورزشی به زبان انگلیسی با محوریت مقالات علمی به زبان انگلیسی و ایده های نو  برگزار شد.

دراین همایش تعداد  ۱۵ مقاله علمی به زبان انگلیسی و تعداد ۱۸ مقاله در بخش ایده نو به ایمیل همایش ارسال گردید. در نهایت از میان مقالات دریافتی در بخش مقالات به زبان انگلیسی تعداد ۷ مقاله به عنوان سخنرانی برگزیده شدند  و در بخش ایده نو تعداد ۴  مقاله به عنوان سخنرانی  و ۱۴ مقاله به عنوان پوستر برگزیده شدند که در روز دوشنبه ۲۷ آذرماه  یازده سخنران  با حضور رئیس دانشکده، معاونین، اساتید و جمع کثیری از دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی در تالار استاد معین دانشکده  به ارائه مطالب و پاسخگویی به پرسش های شنوندگان پرداختند و در پایان به نفرات برگزیده جوایزی به رسم یادبود اهداء شد.

گزارش تصویری سومین همایش علمی -دانشجویی تازه های علوم ورزشی به زبان انگلیسی