سخنرانی دکتر میرزایی در سمپوزيوم بين‌المللی علم و کشتی

برای اولين بار در ايران، سمپوزيوم بين‌المللی علم و کشتی همزمان با برگزاری رقابت‌های جام جهانی روزهای 23 و 24 ارديبهشت ماه زير نظر انستيتو بين‌المللی کشتی ايران و با هماهنگی کميسيون علمی فيلا برگزار شد.

در اين سمپوزيوم علمی صاحب نظران نخبه فيلا از جمله دکتر بهمن میرزایی دانشیار گروه تربیت بدنی دانشگاه گیلان و عضو دپارتمان علمی فیلا،دکتر شادگان، دکتر حميد کرمانشاهي، فکرت کريم‌اف از ازبکستان، پيتر کايروف از بلغارستان،دکتر حيدر صادقی در باره‌ی مسائل و موضوعاتی همچون آسيب‌های کشتي‌گيران، آمادگی رواني، متدولوژی تمرين‌های کشتی و بيومکانيک و مسائل علم روز کشتی سخنراني کردند. اين همايش علمی برای اولين بار در تاريخ کشتی ايران با همکاری فدراسیون کشتی، انستيتو بين‌الملی کشتی و کميسيون علمی فيلا برگزار  شد.

فدراسيون کشتی در تلاش است با برگزاری اين همايش‌های علمی ضمن ارتقای دانش علمی مربيان کشتی ايران و ديگر کشورهای عضو فيلا، باعث گسترش روابط علمی و فنی کشتی ايران و فيلا و راه‌اندازی مرکز علمی بين‌المللی فيلا در ايران شود. شایان ذکر است سخنرانی علمی پیرامون مسائل کشتی با حضور تعدادی از اعضای کمیسیون علمی فدراسیون جهانی کشتی در روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه  ساعت 10 لغایت 12 ظهر در دانشکده تربیت بدنی برگزار می شود.