مراسم تقدیر از استاد بازنشسته سرکار خانم صادقی

با همکاری معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی دانشکده تربیت بدنی، مراسم تقدیر و پاسداشت سرکار خانم صادقی به پاس یک عمر زحمت مربیگری، تدریس و آموزش دروس تخصصی رشته تربیت بدنی در محل تالار استاد معین این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم که با استقبال قابل توجه دانشجویان، اساتید و کارمندان ارجمند دانشکده برگزار شد، در ابتدا آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی پخش شد. سپس مجری محترم برنامه با معرفی قسمت­های مختلف و بیان شعری در وصف استاد، از ریاست محترم دانشکده برای سخنرانی دعوت کردند. دکتر دمیرچی در سخنان خود، ضمن خوشآمدگویی به حضار محترم، از سرکار خانم صادقی تقدیر بعمل آوردند و برای ایشان در سال­های آینده زندگی­شان آرزوی موفقیت و توفیق روز افزون داشتند.

در ادامه، برنامه هایی همچون سخنرانی معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده، سخنرانی نماینده فرهنگی و اجتماعی دانشکده، پخش کلیپ معرفی دانشگاه گیلان؛ پخش کلیپ معرفی استاد محترم سرکار خانم صادقی و اهدای لوح یادبود به ایشان اجرا گردید که مورد استقبال ویژه دانشجویان و مهمانان حاضر در سالن قرار گرفت.

جلسه در نهایت در حوالی ساعت 13 با پذیرایی و گرفتن عکس دسته جمعی از استاد صادقی همراه با دانشجویان و اعضای هیات علمی، به پایان رسید.