مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده در سال 1398 برگزار شد

با همکاری انجمن­های علمی دانشجویی دانشکده تربیت­بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان، مراسم معارفه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته­های تربیت بدنی و علوم ورزشی ورودی سال 1398 روز دوشنبه مورخ 22/07/98  از ساعت 13 الی 14:30 با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان در محل تالار استاد معین این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم که با استقبال قابل توجه دانشجویان، اساتید و کارمندان ارجمند دانشکده برگزار شد، در ابتدا آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی پخش شد. سپس مجری محترم برنامه با معرفی قسمت­های مختلف و ساختار برنامه مراسم، از ریاست دانشکده برای سخنرانی دعوت کردند. دکتر دمیرچی در سخنان خود، ضمن خوشآمدگویی به حضار محترم بویژه دانشجویان جدید، از دانشجویان حاضر برای ادامه تحصیل در مقاطع بعدی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه گیلان دعوت کرده و برای آنان در سال­های آینده زندگی­شان آرزوی موفقیت و توفیق روز افزون داشتند.

در ادامه، برنامه هایی همچون سخنرانی معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده، سخنرانی مدیران گروه های آموزشی، سخنرانی نماینده فرهنگی و اجتماعی دانشکده، پخش کلیپ معرفی دانشگاه گیلان؛ پخش کلیپ معرفی اساتید و کارکنان دانشکده تربیت بدنی و اهدای پکیج آموزشی به دانشجویان حاضر اجرا گردید که مورد استقبال ویژه دانشجویان و مهمانان حاضر در سالن قرار گرفت.