پیام تبریک رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش

رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش پیامی صادر کردند و روز 26 مهرماه را گرامی‌ داشتند. متن پیام دکتر ارسلان دمیرچی به این شرح است:

تربیت بدنی یا ورزش واژه‌ای است به وسعت رشد و تربیت و کمال انسان و مسیر الهی آن که با تقویت و تربیت تمامی ابعاد وجودی انسان را به کمال می‌رساند. با ورزش، انسان از روحی با نشاط برخوردار می‌شود و روح با نشاط، بدن را سرشار از طراوت و شادابی می‌سازد و البته بدن سالم هم، روح و جان را در دست یابی بـه مدارج کمال یاری می‌رساند.

ورزش به عنوان پدیده ای اجتماعی و فرهنگی در زندگی امروز نقشی اساسی و محوری دارد و برهمین اساس نه تنها یک روز، بلکه تمام روزهای سال را در برمی گیرد.

اینجانب هفته تربیت بدنی و ورزش را به همه اساتید، کارکنان و دانشجویان و جامعه ورزشی دانشگاه گیلان تبریک می گویم و از خداوند متعال برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت و سلامتی و بهروزی در تمامی مراحل زندگی ورزشی و اجتماعی از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

دکتر ارسلان دمیرچی

24 مهرماه 1398