کتاب «راهنمای آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی» توسط انتشارات حتمی تجدید چاپ شد

کتاب « راهنمای آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی » توسط انتشارات حتمی تجدید چاپ شد.

چاپ سوم کتاب « راهنمای آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی » ترجمه جناب آقای دکتر فرهاد رحمانی نیا عضو هیأت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان و همکاران  از سوی انتشارات مبتکران به بازار ارائه شد.

کتاب مذکور مشتمل بر 8 بخش و 26 فصل با عناوین: «آشنایی با اندازه گیری در فیزیولوژی ورزشی»، «آزمون و قدرت»، «آزمون های قلبی عروقی»، «دامنه حرکتی»، «ترکیب بدن» و ... می باشد.

شایان ذکر می باشد که کتاب مذکور  برای اولین بار در سال 1390 به چاپ رسیده و در همان سال نیز جایزه کتاب فصل هفدهمین دوره کتاب جمهوری اسلامی ایران را اخذ کرده است.