نمایشگر دسته ای مطالب

مهمترین خبرها

نمایشگر دسته ای مطالب

آخرین جلسه سال برگزار گردید.

وب نما دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی صفحه نمایش اخبار آخرین جلسه سال برگزار گردید. 18 03 2024 کد خبر : 11016601 تعداد بازدید : 219 با پایان یافتن سال 1402، جلسه صمیمی ای رئیس دانشکده با اساتید و کارکنان در روز بیست و هفتم اسفندماه برگزار نمودند. درابتدای این نشست، ریاست دانشکده، ضمن قبولی طاعات و عبادات همکاران در این ماههای پرفیض و برکت رمضان، و تبریک فرارسیدن سال جدید از زحمات همکاران در پیشبرد اهداف آموزشی، پژوهشی و اداری دانشکده قدردانی نمودند. سپس ایشان گزارشی کلی از عملکرد دانشکده در سال 1402 ارائه نمودند وباعرض خسته نباشید به همکاران، تلاش بیشتر برای ارتقاء بیشتر جایگاه دانشکده را در سال آینده خواستارشدند. روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دسته بندی : خبرها اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهآخرین جلسه سال برگزار گردید. »

پیام تبریک رئیس دانشکده

وب نما دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی صفحه نمایش اخبار پیام تبریک رئیس دانشکده 13 03 2024 کد خبر : 10948123 تعداد بازدید : 300 دکتر ارسلان دمیرچی، رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان؛ در پیامـی آغاز سال نـو را تبریـک گفت. متن پیام به شـرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا احسن الحال بهار از زیباترین مواهب الهی است که انعکاس روح لطیف طبیعت را به بشر نوید می دهد و تازگی و لطافت را در ضمیر انسان زنده می کند و مژده دگرگونی، نوآوری و طراوت را به ارمغان می آورد تا با امید دوباره تغییر، به سوی بهترین ها در مسیر بالندگی و توسعه حرکت کنیم. و اینک تقارن آغاز بهار با ایام سراسر برکت و سعادت ماه رمضان، هنگامه ی شور و شعف و شکفتن؛ شکفتن خجسته ی گل‌های ملکوت در باغ بارور هستی، شیرینی درک نوروز باستانی را برایمان دو چندان کرده. بدینوسیله ضمن قدردانی از تلاش خالصانه و زحمات، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی در سال گذشته، آغاز سال نو، فرارسیدن بهار طبیعت و عید باستانی نوروز را خدمت شما تبریک عرض نموده و برایتان سلامتی، سعادت، نیک بختی و روزگاری خوش در سال جدید از ایزد منان خواستارم. دکتر ارسلان دمیرچی رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دسته بندی : خبرها اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهپیام تبریک رئیس دانشکده »

وب نما دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی صفحه نمایش اخبار انتخاب دانشجوی دکتری مدیریت ورزش به عنوان برگزیده جایزه زنده یاد میرجعفر ابریشم‌چیان 13 03 2024 کد خبر : 10945142 تعداد بازدید : 307 مراسم بزرگداشت خیر نیکوکار، زنده یاد دکتر میر جعفر ابریشم چیان در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد. در این مراسم دانشجویان برتر دانشگاه معرفی شدند که آقای محمدجواد ضیا، دانشجوی دکتری مدیریت ورزش از دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی موفق به کسب جایزه دانشجوی برگزیده مقطع دکتری شد. روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دسته بندی : خبرها اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهانتخاب دانشجوی دکتری مدیریت ورزش به عنوان برگزیده جایزه زنده یاد میرجعفر ابریشم‌چیان »