نمایشگر دسته ای مطالب

مهمترین خبرها

نمایشگر دسته ای مطالب

حضور عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان در مسابقات قهرمانی کشتی آسیا 2024

وب نما دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی صفحه نمایش اخبار برنامه وبینار دانشکده سال 1400 حضور عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان در مسابقات قهرمانی کشتی آسیا 2024 22 04 2024 کد خبر : 11785521 تعداد بازدید : 42 دکتر بهمن میرزایی، عضو هیأت علمی گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان، به عنوان مسئول آماده سازی تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت های قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک در قرقزستان حضور یافتند. شایان ذکر است تیم ملی کشتی فرنگی ایران در مسابقات آسیایی قرقیزستان که در اردیبهشت 1403 برگزار شد، با کسب 9 مدال(4 طلا، 3 نقره و 2 برنز) به مقام قهرمانی آسیا رسید و توانست هر 6 سهمیه المپیک پاریس را کسب نماید. دسته بندی : خبرها اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهحضور عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان در مسابقات قهرمانی کشتی آسیا 2024 »

آخرین جلسه سال برگزار گردید.

وب نما دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی صفحه نمایش اخبار برنامه وبینار دانشکده سال 1400 آخرین جلسه سال برگزار گردید. 18 03 2024 کد خبر : 11016601 تعداد بازدید : 9414 با پایان یافتن سال 1402، جلسه صمیمی ای رئیس دانشکده با اساتید و کارکنان در روز بیست و هفتم اسفندماه برگزار نمودند. درابتدای این نشست، ریاست دانشکده، ضمن قبولی طاعات و عبادات همکاران در این ماههای پرفیض و برکت رمضان، و تبریک فرارسیدن سال جدید از زحمات همکاران در پیشبرد اهداف آموزشی، پژوهشی و اداری دانشکده قدردانی نمودند. سپس ایشان گزارشی کلی از عملکرد دانشکده در سال 1402 ارائه نمودند وباعرض خسته نباشید به همکاران، تلاش بیشتر برای ارتقاء بیشتر جایگاه دانشکده را در سال آینده خواستارشدند. روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دسته بندی : خبرها اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهآخرین جلسه سال برگزار گردید. »

پیام تبریک رئیس دانشکده

وب نما دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی صفحه نمایش اخبار برنامه وبینار دانشکده سال 1400 پیام تبریک رئیس دانشکده 13 03 2024 کد خبر : 10948123 تعداد بازدید : 9309 دکتر ارسلان دمیرچی، رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان؛ در پیامـی آغاز سال نـو را تبریـک گفت. متن پیام به شـرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا احسن الحال بهار از زیباترین مواهب الهی است که انعکاس روح لطیف طبیعت را به بشر نوید می دهد و تازگی و لطافت را در ضمیر انسان زنده می کند و مژده دگرگونی، نوآوری و طراوت را به ارمغان می آورد تا با امید دوباره تغییر، به سوی بهترین ها در مسیر بالندگی و توسعه حرکت کنیم. و اینک تقارن آغاز بهار با ایام سراسر برکت و سعادت ماه رمضان، هنگامه ی شور و شعف و شکفتن؛ شکفتن خجسته ی گل‌های ملکوت در باغ بارور هستی، شیرینی درک نوروز باستانی را برایمان دو چندان کرده. بدینوسیله ضمن قدردانی از تلاش خالصانه و زحمات، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی در سال گذشته، آغاز سال نو، فرارسیدن بهار طبیعت و عید باستانی نوروز را خدمت شما تبریک عرض نموده و برایتان سلامتی، سعادت، نیک بختی و روزگاری خوش در سال جدید از ایزد منان خواستارم. دکتر ارسلان دمیرچی رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دسته بندی : خبرها اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهپیام تبریک رئیس دانشکده »