اختلال در شبکه اينترنتی کشور به دليل قطعی فيبر نوری فجيره

14 12 2008
کد خبر : 3328276
تعداد بازدید : 509
از اواخر هفته گذشته به دليل قطعی فيبر نوری کشور در منطقه فجيره امارات، يکی از بزرگترين قطعی های شبکه اينترنت در کشور رخ داد و به احتمال فراوان اين مشکل تا روزهای آينده وجود خواهد داشت.

به گزارش  خبرگزاری فارس اختلال و قطعی در شبکه اينترنت کشور که از پنجشنبه گذشته آغاز شده به گفته مسئولان شرکت زيرساخت تا روزهای آينده نيز ادامه خواهد يافت.
اين اختلال به قطعی فيبرنوری در خليج فارس و منطقه فجيره امارات مربوط می شود و به موجب آن تقريبا کل شبکه اينترنت کشور با اختلال رو به رو شده است.
به گفته مسئولان مرکز پشتيبانی فنی شرکت زيرساخت در حال حاضر تنها از طريق کشور ترکيه ارتباط اينترتی کشور برقرار است.
يکی از مسئولان اين مرکز به فارس گفت: در حال حاضر پهنای باند اينترنت کشور از طريق ترکيه در حال تأمين است که آن نيز به هيچ وجه پاسخگوی نياز مشترکان نيست.
وی ادامه داد: پيش بينی می شود اين اختلال که تقريبا کل شبکه را مختل کرده است تا روزهای آينده ادامه يابد.
به گزارش فارس اين اختلال به گفته اکثر ISP ها موجب کندی و عدم ارائه مناسب سرويس به مشترکان شده است.
قطعی فيبرنوری در دريا موضوع تازه‌ای نيست و هر از چندگاهی رخ مي‌دهد ولی گويا اين بار اين قطعی به دليل دريافت بيشترين پهنای باند کشور از اين منطقه، شبکه زيرساخت کشور را با مشکل جدی مواجه کرده است.

* تامين پهنای باند از ترکيه

محمد طاهر شمس معاون نگهداری و مديريت شرکت ارتباطات زير ساخت کشور در همين رابطه به خبرنگار فناوری اطلاعات فارس گفت: فيبرنوری کشور در فجيره امارات قطع شده است و به دليل اينکه بار اصلی شبکه زيرساخت کشور در اين منطقه قرار گرفته است شبکه زيرساخت و اينترنت کشور دچار اختلال شده است.
وی گفت: در حال رايزنی و مکاتبات با طرف‌های اماراتی برای حل اين مشکل هستيم.
شمس تأکيد کرد: برای اينکه شبکه زيرساخت کشور دچار آسيب نشود و کندی شبکه اينترنت تا حدودی برطرف شود در حال رايزنی با ترکيه برای افزايش پهنای باند دريافتی هستيم.
معاون فنی شرکت ارتباطات زيرساخت تصريح کرد: با افزايش زيرساخت و پهنای باند از ترکيه شبکه اينترنت کشور به زودی روان‌تر مي‌شود.
وی افزود: قطعی فيبرنوری در فجيره امارات نيز با رايزنی و مکاتبات با طرف‌های خارجی بزودی برطرف مي‌شود و شبکه به حالت عادی برمي‌گردد.

 

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

Asset Publisher

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.