وزیر علوم در جمع مدیران روابط عمومی دانشگاه ها: اطلاع رسانی دستاوردهای وزارت علوم در بستر شبکه ملی روابط عمومی باشد

18 05 2018
کد خبر : 3257352
تعداد بازدید : 203
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی وپارک های علم و فناوری گفت: شبکه اطلاع رسانی واحد های مربوط به وزارت علوم باید در استان ها ایجاد شود و با همپوشانی و تعامل این شبکه ها، باید اعلام دستاوردهای بارز در مناطق ده گانه، در بستر یک شبکه ملی روابط عمومی ها صورت گیرد و در این راستا از تعامل با دانشجویان و واحدهای فرهنگی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری باید بهره گرفته شود.
دکتر غلامی دراین نشست که به میزبانی دانشگاه بوعلی سینای همدان برگزار شد، اظهار داشت: روابط عمومی های دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری و سایر واحدهای وابسته باید ضمن تولید و انتشار اخبار موثق به عنوان یک منبع مورد اعتماد مردم، مرجعی برای کنترل صحت اخبار منتسب به مجموعه وزارت علوم در حوزه های مختلف باشند.

وی با اشاره به وجود و تعدد شبکه های مجازی خبری، استفاده از فناوری های نوین در انتشار اخبار را لازمه حفظ منبع خبری روابط عمومی به عنوان مرجع موثق خبرگزاری های مختلف و نیز خانواده آموزش عالی دانست.

دکتر غلامی افزود: دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری دستاوردهای فراوانی برای اطلاع رسانی دارند که این مراکز برای انتشار اخبار ارزشمند خود باید از جوانان و بالأخص دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری شاغل به تحصیل در رشته های مرتبط استفاده کنند.

وی در ادامه با اشاره به اولویت اخبار منتشر شده از سوی روابط عمومی ها، وجود کارشناسان را برای اولویت بندی و تعیین درجه تأثیرگذاری اخبار و نیز انتشار اخبار ارزشمند در حوزه های مختلف را یاد آور شده و بر نقش مهم روابط عمومی در اطلاع رسانی به آحاد جامعه تاکید کرد.

وزیر علوم همچنین بر استفاده از پتانسیل جوانان در بدنه کار مهم روابط عمومی و اطلاع رسانی تأکید کرد و گفت: جوانان روحیات فعال تر و پرنشاط تری در انجام امور پراسترس دارند، اما باید از آموزش های لازم به آنان غافل نشد.

در این نشست همچنین دکترعلیرضا عبداللهی‌نژاد سرپرست روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه روابط عمومی‌ها از کارهای سنتی و کلیشه‌ای فاصله بگیرند، گفت: چابک‌سازی، حرفه‌ای‌گرایی و تخصصی‌گرایی در روابط عمومی‌ها بسیار حائز اهمیت است که باید مورد توجه قرار گیرد.

دکتر علیرضا عبداللهی‌نژاد اظهار داشت: در دورانی به سرمی‌بریم که به گواه اندیشمندان و صاحب‌نظران حوزه ارتباطات عصر جامعه خبری و اطلاعاتی است و اطلاعات به عنوان موتور محرک جوامع شناخته می‌شوند.

وی با بیان اینکه اساس و بنیان زندگی انسان بر پایه اطلاعات بنیان شده است، افزود: تمامی ساعت‌ها و حوزه‌های زندگی انسان تحت‌تأثیر ارتباطات قرار دارد بنابراین روابط عمومی‌ها به عنوان گوش‌شنوا، چشم‌بینا و وجدان بیدار سازمان‌ها و مؤسسات بسیار تأثیرگذار هستند. دکترعبداللهی‌نژاد با اشاره به اینکه روابط عمومی‌ها باید به فناوری‌های روز مجهز شوند، تأکید کرد: آنچه در این عصر باید مورد توجه قرار گیرد، فاصله گرفتن از کارکردهای سنتی و کلیشه‌ای که روابط عمومی‌ها در دوران حیات سنتی خود داشتند و مجهز شدن به تکنیک‌ها، تاکتیک و فنون جدید در حوزه روابط عمومی است. وی خاطرنشان کرد: در فضای رسانه‌ای حاضر که شبکه‌های نامتناهی مجازی از طریق سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در حال فعالیت هستند، اگر به فناوری‌های روز مجهز نباشیم از آنها عقب خواهیم ماند. سرپرست روابط عمومی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: نشست‌های هم‌اندیشی بین مدیران روابط عمومی‌ها پس از چند سال وقفه دوباره احیا شده است که با برگزاری نشست‌های فصلی با مدیران مناطق ۱۰ گانه پویایی، نشاط و روح جدید را در بدنه روابط عمومی‌ها وارد خواهیم کرد. وی افزود: آنچه در این نشست یک‌روزه به دنبال آن هستیم لزوم بازآرایی و ارتقای ساختار روابط عمومی‌ها مبتنی بر شرایط جدید سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فناورانه است. دکتر عبداللهی‌نژاد با بیان اینکه تخصیص بودجه مستقل برای روابط عمومی خواست همه است، گفت: نکته‌ای که به عنوان آسیب محسوب می‌شود، لزوم تفکیک روابط عمومی‌ها از حوزه ریاست دانشگاه‌ها است چرا که مسئولیت این دو نقش به قدری زیاد است که نمی‌توان این دو مسئولیت را برعهده یک فرد قرار داد.
دسته بندی :
اسلایدر خبرهای سایت اصلی
خبرها

خبر های مهم

Asset Publisher

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.