امور پژوهشی

خريطة الموقع

سخنرانی علمی ۹۵/۱/۲۴

سخنرانی علمی با عنوان:

نیاز سنجی از مشاغل حوزه نظام سلامت جهت غنی سازی با فعالیت ورزشی"مطالعه موردی فوریت های پزشکی استان گیلان"

روز سه شنبه 24/1/1395 در تالار استاد معین دانشکده از ساعت 11:30 لغایت 14 برگزار می گردد.

سخنرانی علمی ۱۳۹۵/۲/۷

سخنرانی علمی با عنوان:

مکانیک و پاتومکانیک گردن و شانه در پوسچر سر متمایل به جلو

روز سه شنبه ۱۳۹۵/۲/۷ در تالار استاد معین دانشکده از ساعت ۱۱:۳۰ لغایت ۱۴ برگزار می گردد.

سخنرانی علمی95/2/21

08 05 2016
کد خبر : 4008046
تعداد بازدید : 143
به اطلاع می رساند سخنرانی علمی با عنوان: راهبردهای تمرین ورزشی و محدودیت کالری در چاقی با تکیه بر تغییرات هیستولوژیک و التهابی با ارائه دکتر پیام سعیدی روز سه شنبه مورخ 95/2/21 از ساعت 11:30 لغایت 13 در تالار استاد معین برگزار می گردد. معاونت پژوهشی و فناوری دانشکده
دسته بندی :
audiences

سخنرانی علمی ۱۳۹۵/۳/۴

سنخرانی علمی با عنوان:

پروتکل های تمرینی برای کاهش پیامدهای بیماری پارکینسون

با ارائه دکتر پریسا صداقتی روزسه شنبه مورخ ۱۳۹۵/۳/۴ از ساعت ۱۱:۳۰ لغایت ۱۳ در تالار استاد معین برگزار می گردد.

سخنرانی علمی ۹۵/۱۱/۲۷

سلسه نشستهایی پیرامون ارزیابی رویدادهای مهم ورزشی کشور با پیشنهاد و تلاش انجمن علمی دانشکده برگزار میگردد.

اولین نشست در روز چهارشنبه مورخه ۹۵/۱۱/۲۷ در محل آمفی تاتر استاد معین از ساعت ۱۲/۳۰ تا ۱۴ و با حضور دانشجویان و همکاران محترم برگزار خواهد شد.

سخنرانی علمی ۹۵/۱۲/۱۰

به نام خدا

گزارش فرصت مطالعاتی آقای بابک عبادی دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی در کشور سوئیس ،  ساعت ۱۱/۳۰ روز سه شنبه مورخ ۹۵/۱۲/۱۰ در تالار استاد معین دانشکده ، برگزار می شود .

سخنرانی علمی 1395/12/22

تبیین اهداف و برنامه های انجمن آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی