به نام خدا
چاپ اول کتاب « تغذیه برای ورزش، فعالیت بدنی و عملکرد» ترجمه دکتر مریم ابراهیمی استادیار فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان و همکاران در 326 صفحه از سوی انتشارات دانشگاه گیلان در سال 1402منتشر شد.
اهمیت تغذیه برای سلامتی و کنترل وزن و همچنین آثار آن بر عملکرد ورزشی، ریکاوری و کسب مقام در رقابت ها همواره مورد توجه ورزشکاران و متخصصان این حیطه بوده است. کتاب حاضر توسط متخصصان تغذیه و علوم ورزشی دانشگاه های معتبر استرالیا و بر مبنای آخرین شواهد علمی تهیه شده و توسط انتشارات معتبر Rutledge به چاپ رسیده است. این کتاب در 26 فصل، به مفاهیم بنیادی فیزیولوژی و تغذیه ورزشی پرداخته و پس از ارزیابی وضعیت تغذیه ای ورزشکاران، نیازهای آنها در سنین، رشته های ورزشی، شرایط و فرهنگ های مختلف را مورد بحث و بررسی قرار می دهد. این کتاب جامع، منبع بسیار خوب و معتبری از آخرین دستاوردهای تغذیه ورزشی برای متخصصین و دانشجویان تغذیه و علوم ورزشی و همچنین علاقه مندان به ورزش و سلامت خواهد بود.
روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی