بیانیه دانشگاه گیلان به مناسبت حماسه ملی 9 دی

27 12 2012
کد خبر : 3308799
تعداد بازدید : 165
دانشگاه گیلان با صدور بیانیه ای ضمن گراميداشت حماسه بزرگ مردمی در 9 دی 1388 ، بار دیگر حمايت همه جانبه خود را از ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولايت فقيه اعلام داشت . در این بیانیه آمده است : حماسه 9 دی به عنوان نمادی از وحدت ملت ایران در سایه پیروی از ولایت فقیه و بر اساس پیام عاشورا ، يکی از حماسه‌های ماندگار پس از انقلاب را پدید آورد و سبب شد تا ملت بزرگ ايران بار ديگر ضمن تجديد بيعت با آرمان‌های امام راحل و ولايت فقيه، فتنه گران و حاميان خارجيشان را رسوا و تداوم انقلاب اسلامی را در برابر اين گونه حوادث بيمه کنند. در بخش دیگری از این بیانیه آمده است : اعتقاد راسخ داریم که در سایه اتکال به خداوند متعال ، بصیرت و آگاهی ، وحدت و همدلی ، عمل به قانون اساسی و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری ، می توان مسیر توسعه و پیشرفت را با سرعت طی نموده و شاهد سربلندی و عزت روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهیم بود.

 


مشروح این بیانیه در بخش زیر آمده است :

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

سال 1388 در تاریخ پر افتخار جمهوری اسلامی سالی مملو از درس و تجربه برای ملت قهرمان ایران بود . سالی که حضور افتخار آمیز و  پر شور آحاد ملت در انتخابات ریاست جمهوری یکی از ماندگارترین جلوه های مشارک ت ملی را رقم زد ولی بی بصیری برخی خواص و فتنه انگیزی و توطئه دشمنان قسم خورده ایران اسلامی ، این حلاوت و شیرینی را از کام مردم غیور ایران دریغ نمود .

دشمنان انقلاب اسلامی در داخل و خارج کشور که از  پایداری ، مقاومت و هوشیاری ملت ایران ز
خم ها خورده اند ، همواره مترصد فرصتی برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند . این بار نیز بدخواهان با تمام  هیمنه خود در جنگی نرم و تمام عیار وارد شده و  تلاش نمودند تا از یک مسئله داخلی کشور در جهت نیل به اهداف شوم خود استفاده نمایند  .

وقایعی که در ماه های بعد از انتخابات پدید آمد ، ماهیت جریان فتنه و اهداف دشمنان را آشکارتر ساخت تا آن جا که بی شرمانه اصل ولایت فقیه که از اصول متعالی قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی است را نفی نموده و مقدسات مردم مسلمان ایران را در روز عاشورا هتک حرمت کردند.

همانگونه که فتنه‌های مختلف در دوران پس انقلاب اسلامی همواره به برکت روشنگری و تدبیر رهبری انقلاب و بصيرت مردم متدين نتوانست به نتيجه مورد انتظار دشمنان برسد ،  اين بار هم حضور هوشيارانه و به موقع مردم در صحنه ، موجب فضاحت و شکست مجدد دشمنان جمهوری اسلامی و عناصر داخلی آنها شد .
حماسه 9 دی ماه 1388 به عنوان نمادی از وحدت ملت ایران در سایه پیروی از ولایت فقیه و بر اساس پیام عاشورا ، يکی از حماسه‌های ماندگار پس از انقلاب را پدید آورد و سبب شد تا ملت بزرگ ايران بار ديگر ضمن تجديد بيعت با آرمان‌های امام راحل و ولايت فقيه، فتنه گران و حاميان خارجيشان را رسوا و تداوم انقلاب اسلامی را در برابر اين گونه حوادث بيمه کنند.

دانشگاه گیلان ضمن گراميداشت اين حماسه بزرگ مردمی ، بار دیگر حمايت همه جانبه خود را از ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولايت فقيه اعلام داشته و اعتقاد راسخ دارد که در سایه اتکال به خداوند متعال ، بصیرت و آگاهی ، وحدت و همدلی ، عمل به قانون اساسی و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری ، می توان مسیر توسعه و پیشرفت را با سرعت طی نموده و شاهد سربلندی و عزت روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهیم بود.    
 

 

 روابط عمومی دانشگاه گیلان

 

 

 

 

 

 

 

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.