نمایشگر دسته ای مطالب

انالله و انا الیه الراجعون

همکار گرامی

جناب آقای رادی نیا

با نهایت تأسف و تألم، مصیبت وارد را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از درگاه باریتعالی برای آن مرحوم علو درجات و برای جنابعالی و سایر بازماندگان صبری جمیل و اجری جزیل مسئلت می نمائیم.

ریاست- اساتید و کارکنان دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان

دسته بندی :
اطلاعیه ها

مهمترین خبرها

نمایشگر دسته ای مطالب

اولین سخنرانی علمی در سال 1403 برگزار گردید.

وب نما دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی صفحه نمایش اخبار پیام تسلیت به مدیر محترم امور عمومی دانشکده اولین سخنرانی علمی در سال 1403 برگزار گردید. 07 05 2024 کد خبر : 12175010 تعداد بازدید : 4 به همت انجمن علمی علوم ورزشی دانشگاه گیلان و قطب علمی علوم ورزشی و تندرستی سخنرانی علمی برگزار گردید: در روز دوشنبه دهم اردیبهشت 1403 سخنرانی علمی با عنوان: «آثار کمک های نیروافزا بر عملکرد ورزشی» با سخنرانی دکتر فرهاد رحمانی نیا، استاد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان در تالار استاد معین دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی برگزار گردید. این سخنرانی با استقبال دانشجویان تربیت بدنی وعلوم ورزشی قرار گرفت و در پایان جلسه پرسش و پاسخ نیز انجام شد. و به شرکت کنندگان در جلسه گواهی حضور در جلسه نیز اعطا گردید. روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی Your browser does not support the video tag. دسته بندی : خبرها اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهاولین سخنرانی علمی در سال 1403 برگزار گردید. »

آخرین سخنرانی علمی 1402 برگزار گردید:

وب نما دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی صفحه نمایش اخبار پیام تسلیت به مدیر محترم امور عمومی دانشکده آخرین سخنرانی علمی 1402 برگزار گردید: 07 05 2024 کد خبر : 12174960 تعداد بازدید : 5 در روز شنبه دوازدهم اسفند 1403 آخرین جلسه سخنرانی علمی با عنوان: «راهبردهای جدید در تشخیص و کنترل سندرم بیش تمرینی» با سخنرانی دکتر فرهاد رحمانی نیا، استاد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان در تالار استاد معین دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی برگزار گردید. این سخنرانی با استقبال جمع کثیری از دانشجویان حوزه تربیت بدنی وعلوم ورزشی قرار گرفت و در پایان جلسه پرسش و پاسخ نیز انجام شد. روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دسته بندی : خبرها اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهآخرین سخنرانی علمی 1402 برگزار گردید: »

دانشجوی دکتری مدیریت ورزش، برنده جایزه جوان برتر استان

وب نما دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی صفحه نمایش اخبار پیام تسلیت به مدیر محترم امور عمومی دانشکده دانشجوی دکتری مدیریت ورزش، برنده جایزه جوان برتر استان 01 05 2024 کد خبر : 12059085 تعداد بازدید : 1408 جشنواره «جوانان ایرانی، پرچمداران پیشرفت» به همت استانداری و اداره کل ورزش و جوانان استان که در تاریخ بیست و سوم اسفندماه 1402 در سالن غدیر برگزار شد. تعدادی از جوانان منتخب استان در رشته‌های مختلف مورد تجلیل قرار گرفتند که آقای محمدجواد ضیا، دانشجوی دکتری مدیریت ورزش دانشگاه گیلان موفق به قرارگیری در بین سه نفر برتر بخش ادبیات (پژوهش) شدند. روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دسته بندی : خبرها اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهدانشجوی دکتری مدیریت ورزش، برنده جایزه جوان برتر استان »